SĮ "Susisiekimo Paslaugos"

SĮ "Susisiekimo Paslaugos"

Mokamas automobilių stovėjimas Vilniuje

Aktualijos

Statyk automobilį ir senamiestyje važiuok viešuoju transportu (2011 11 25)

Nuo š. m. lapkričio 1 d. asmenys, kurie automobilius pastato Tilto gatvėje esančioje daugiaaukštėje arba Gedimino prospekto požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėse, su vienkartiniu automobilių stovėjimo aikštelės bilietu, Senamiesčio autobusų maršrutais (Nr. 88 ir Nr. 89) gali važiuoti nemokamai.  Nuo lapkričio 23 dienos Senamiesčio maršrutais nemokamai galima važiuoti ir su automobilių stovėjimo aikštelėje, esančioje Maironio gatvėje šalia Tymo turgaus, įsigytais bilietais.

Vairuotojas pastatęs automobilį aikštelėje šalia Tymo turgaus ir iš anksto sumokėjęs už automobilio stovėjimą į bilietų automatą, gaus pirmąjį bilietą, skirtą palikti automobilyje, įrodantį, kad už automobilio stovėjimą sumokėta, o dar kartą paspaudus automato bilieto išdavimo mygtuką gaus antrąjį bilietą, skirtą važiuoti 88 ir 89 autobusais. Bilietas galioja Senamiesčio autobusuose vieną dieną, galiojimo data nurodoma ant bilieto.

 

Automobilių stovėjimo aikštelė Maironio gatvėje patenka į geltonąją rinkliavos zoną, kurioje automobilio statymas vieną valandą kainuoja 2 Lt.

Daugiau informacijos apie Vilniaus transporto sistemą bei susisiekimo paslaugas šalies sostinėje: www.vilniustransport.lt.

« Atgal