SĮ "Susisiekimo Paslaugos"

SĮ "Susisiekimo Paslaugos"

Mokamas automobilių stovėjimas Vilniuje

Aktualijos

Atkurtas m.Parking priminimų veikimas (2016 02 10)

Informuojame, kad buvo atkurtas mobiliosios programėlės m.Parking priminimų veikimas. Kaip ir anksčiau, visi programėlės naudotojai jau gauna įprastus priminimus, rodomus kas 12 minučių, apie užsakytą parkavimą ir sumokėtą rinkliavą.

Su laikinais sutrikimais susidūrė tik tie vairuotojai, kurie naudojasi išmaniaisiais telefonais, turinčiais „iOS“ operacinę sistemą. Turintieji išmaniuosius telefonus su „Android“ operacine sistema reguliarius informacinius pranešimus gavo be sutrikimų.

Siekiant informuoti apie galimus sutrikimus visiems be išimties mobiliosios programėlės naudotojams buvo išsiųsti informaciniai SMS pranešimai. Juose pranešama, kad priminimai galėjo išsijungti atnaujinus telefono operacinę sistemą ir kad, nepriklausomai nuo to, ar gaunami priminimai, ar ne, būtina pačiam nutraukti parkavimo paslaugos užsakymą.

Nesklandumai buvo pašalinti kur kas greičiau, nei planuota ir jau nuo vasario 8 d. dalis vairuotojų pradėjo gauti priminimus apie užsakytą parkavimą. Nuo vakar, vasario 9 d., visi vairuotojai į savo išmaniuosius telefonus jau gauna priminimus apie užsakytą parkavimą ir sumokėtą rinkliavą.

Norime nuraminti visus vairuotojus, besinaudojančius mobiliąja programėle m.Parking – programėlės priminimai bus siunčiami įprasta tvarka, ir jų neketinama atsisakyti.

« Atgal